Pozor

Ugodne in kvalitetne internetne trgovine

Servisne spletne strani

Celoten proces oblikovanja spletne strani ne zajema zgolj ene osebe. V proces so vključeni vsi, od komercialista, tekstopisca, grafičnega oblikovalca, strokovnjaka za optimizacijo internetnih strani ter mojstra za css in html. Na koncu ne smemo izpustiti še računalniškega administratorja, ki nove internetne strani strokovno umesti na spletne strežnike. V primeru, da manjka samo eden od zgoraj napisanih členov v zapleteni verigi strokovnjakov, ki se ukvarjajo z novo internetno stranjo, je končni rezultat precej vprašljiv.

Zaradi današnjega hitrega tempa je več kot pomembno, da bo osebi, ki vaše spletno stran obišče, nemudoma jasno, s čim se ukvarjate in kaj mu želite sporočiti. Izjemno pomembno je, da ga izdelava spletnih strani in originalna podoba in vsebina vaših internetnih strani pritegneta v nadaljnje branje ostalih internetnih podstrani. Zavedati se je potrebno, da morajo biti na vidnem mestu poudarjeni pomembni podatki in koristne informacije ter hitro dostopne spletne povezave za nadaljnje brskanje in enostavno vzpostavitev stika z vami. Že v sami podobi spletnih strani je torej zelo pomembno upoštevati nezapletenost iskanja informacij in odpravo nepotrebnega klikanja, kar se bo odražalo v zadovoljstvu vaše nove stranke, ki se bo na vaše internetne strani zelo rada vračala.

Izdelava internetnih strani

Izdelava internetnih strani je korak, ki sledi vaši potrditvi unikatne grafične podobe vaših spletnih strani. Ključen del celotnega procesa izdelave internet strani je ravno postopek končnega kodiranja html kode spletne strani. Z uporabo najsodobnejših tehnologij XHTML, W3C in CSS ter s pomočjo naših dolgoletnih izkušenj pri oblikovanju spletnih strani, h kodiranju pristopimo strokovno. Statične internet strani se ne spreminjajo ob vsakem osveževanju internet brskalnika. Primerne so predvsem za predstavitev dejavnosti ali storitev, s slikami, teksti, ki se ne spreminjajo dnevno ali celo na vsako uro. Takšna spletna predstavitev je primerna za veliko večino firm. Tehnika, ki se uporablja je HTML v povezavi s CSS-om. Za lepšo predstavitev izdelkov ali storitev se lahko uporabijo tudi manjše flash predstavitve, video in menjavanje slik. Prednosti take izdelave spletnih strani so v privlačni ceni, saj je le-ta nižja od dinamičnih internetnih strani. Potem v URL-ju, ki je statičen, čeprav dobri CMS sistemi za izdelavo spletnih strani, omogočajo tudi to. To je dobro predvsem z vidika indexiranja internet strani s strani internet iskalnikov, saj je stran, ki je 'statična' lepo zlistana v iskalnikih, medtem ko je stran, ki vseskozi spreminja svoj URL, vsakič znova 'pade' ven iz iskalnikov. Posledično je tudi najdenost slabša. Kot že rečeno imajo dobri CMS sistemi to že rešeno.

Programiranje internet strani

Programiranje internet strani s samostojnim urejanjem vsebin je ponujena predvsem strankam, ki želijo sami, kadarkoli, opravljati morebitne spremembe na lastnih spletnih straneh. Prav tako je CMS sistem primeren za spletna mesta, kjer se spremembe podatkov dogajajo večkrat na dan in se morajo te spremembe informacij na spletu odražati takoj. Strokovna optimizacija spletnih strani je zelo pomembna za občutno povečanje obiska vsakih spletnih strani. Zgolj skrbno izbrane ključne besede vam lahko ciljne obiskovalce. Obiskovalci, ki so preusmerjeni na vašo stran z iskalnikov so zagotovo najboljši obisk spletnih strani, poleg tega, pa je ta obisk spletnih strani tudi popolnoma brezplačen. Že v postopku oblikovanja spletnih strani upoštevamo postavitev ključnih besednih zvez, ki ki opisujejo vaše področje delovanja. Pri zaključku procesa programiranja pa v sodelovanju z naročnikom in z uporabo naših posebnih ter našega znanja s tega področja, opravimo še finalno optimizacijo internetnih strani za najpomembnejše ključne besedne zveze. Prvi korak izdelave celotnega projekta je določitev vašega internetnega naslova oz. spletne domene. Ko se dogovorimo o izvedbi izdelave internetnih strani vam najprej svetujemo kako izbrati spletno domeno. S strankinim tesnim sodelovanjem ter ob upoštevanju naziva vašega podjetja, dejavnosti s katero se vaše podjetje ukvarja, skupaj določimo najprimernejši internetni naslov.

Faza izdelave strani

Zadnja faza celotnega procesa oblikovanja, optimizacije in postavitve spletnih strani, je prijava spletnih strani v posebne iskalnike in imenike. Strokovna prijava izdelanih strani je že všteta v strošek celotne izdelave spletnih strani. Po končani izdelavi internetnih strani in po končni potrditvi naročnika, da je z izvedbo projekta zadovoljen, te spletne strani pravilno vpišemo v vse pomembnejše svetovne in domače internetne iskalnike. Spletno oglaševanje oziroma internetni marketing je dokazano najbolj učinkovit način promocije podjetja, izdelkov, storitev ali dejavnosti. Glavni razlog je predvsem ta, da je spletno oglaševanje cenovno zelo ugodno, predvsem če ga primerjamo z ostalimi načini oglaševanja, kot so radio, televizija ali tisk. Stroški za spletno oglaševanje so odvisni od mnogih parametrov, nekako najpomembnejša pa sta dva. Prvi dejavnik je razmerje med številom dejanskih prikazov vašega oglasa in številom klikov na ta oglas (CTR). Drugi parameter pa je število tistih obiskovalcev, ki so kliknili na vaš oglas in nato naredili željeno potezo (nakup, vpis podatkov, ...). Dejanski rezultati internetnega oglaševanja so preprosto merljivi, kar vam dejansko omogoča hiter vpogled v smotrnost trenutnega oglaševanja, hkrati pa vam daje možnost hitre prilagoditve nastavitev, ki potem zagotovijo še večjo učinkovitost tega oglaševanja. Dobra izdelava internetne strani je ključna za občutno povečanje števila obiskovalcev vsakih internet strani. Le pravilno najdene ključne fraze vam prinesejo ciljne kupce. Kupci, ki so usmerjeni na vašo spletno stran z iskalnikov so preverjeno najbolj dobičkonosen obisk spletne strani, poleg tega, pa je ta obisk spletnih strani tudi popolnoma zastonj. Predloga originalne grafične podobe strani, ki vam jo pošljemo v predogled, vsebuje kompletno postavitev spletnih strani, in sicer glavo strani, testno besedilo, fotografije, menije in nogo. Podoba nakazuje tudi celoten izgled vhodne strani in ostalih podstrani. Po vaši oceni predloge nove podobe spletnih strani na osnovi vaših morebitnih pripomb izvedemo še dogovorjene popravke. Na koncu, ko to predlogo nove grafične podobe dokončno potrdite, pričnemo z izdelavo vaših strani.

<< Domov